©2008 Παγκύπρια Ένωση Δασολόγων

Σχεδιάστηκε και Αναπτύχθηκε από: Γιώργο Α. Κωνσταντίνου

  ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ
1η Δασολογική Ημερίδα - 
Η δασολογική έρευνα στην Κύπρο: παρελθόν, παρόν και μέλλον

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Ένωσης Δασολόγων (ΠΕΔ), με τη συνδρομή και την ενεργοποίηση ομάδας μελών της, διοργανώνει την 1η Δασολογική Ημερίδα - Η δασολογική έρευνα στην Κύπρο: παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Σκοπός της ημερίδας είναι η προβολή και η διάχυση αποτελεσμάτων ερευνητικών εργασιών που σχετίζονται άμεσα με το Κυπριακό δασογενές περιβάλλον, από όλο το φάσμα της δασολογικής επιστήμης. Η ημερίδα πέραν από την ανάδειξη της υφιστάμενης γνώσης γύρω από διάφορα δασολογικά αντικείμενα, στοχεύει και στην ανάδειξη των προοπτικών που υπάρχουν για την υλοποίηση μελλοντικών πρωτότυπων και καινοτόμων ερευνητικών εργασιών σε θέματα που αφορούν τις διάφορες κατευθύνσεις της δασολογικής επιστήμης στην Κύπρο. 

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Σαββάτο στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων BHTA, 1ο όροφο νέου κτηρίου (Βόρεια πτέρυγα Πανεπιστημίου), από τις 09:00 – 16:00.

Με την παρούσα ανακοίνωση καλούμε όσα μέλη ή και φίλους της ΠΕΔ επιθυμούν να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν την ημερίδα να προχωρήσουν στην συμπλήρωση και αποστολή των σχετικών εντύπων της Ημερίδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΕΔ (info.capf@gmail.com), όπως αυτό ορίζεται χρονικά στα αντίστοιχα έντυπα. 
 
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΕΔ


ΦωτογραφίεςΕντυπα Ημερίδας
Υποστηρικτές